Tässä joululomalla Viiville tapahtui paljon mukavia asioita. Parasta oli se, että saimme varmuuden, että Viivi on kantavana. :) Viivi kävi ultrassa ja siellä näkyi ainakin kolme pentua. Nyt vain jännityksellä odotetaan niiden syntymistä ( ihan tammikuun lopussa) ja toivotaan, että kaikki menisi hyvin!!!! Valitettavasti agilityyn tulee nyt pitkä tauko. Aloitamme taas treenamisen heti huhtikuussa, kun esteet siirretään ulos.

 

Viivi kävi Tiina-kasvattajan kanssa Hollannissa astutuksessa marraskuun lopussa. Sulho on INT & NL & D & LUX & BEL & POL CH Europaseiger-06  Manusia`s Diesel  "Diesel" (http://wishdecoy.kotisivukone.com/). Lentomatkan Viivi sai olla matkustamossa kassissa. Reissulla Viivi matkusti autossa, junassa, taksissa, metrossa ja lentokoneessa. Tiinan mukaan Viivi oli käyttäytynyt tosi hienosti kaikissa eri kulkuneuvoissa sekä hotellissa.

Joululahjaksi Viivi sai uudet vetovaljaat. Suunnitelmissa olisi alkaa harrastaa canicrossia ja koirahiihtoa (jos vain tulisi lunta). Tietenkin vasta pentujen jälkeen. ;)

 

Niin kuin kuvasta näkyy, maha ei ole vielä kasvanut.